Hunedoara: O femeie şi fiica au fost găsite moarte în locuinţă. Principalul suspect este fostul iubit al tinerei

O femeie şi fiica ei au fost găsite moarte, duminică, în locuinţa lor din comuna hunedoreană Blăjeni, la faţa locului fiind procurori şi poliţişti criminalişti. Soţul femeii spune că agresorul ar fi fostul un concubin al tinerei, afirmând că soţia lui avea capul tăiat, iar fiica era înjunghiată.

798 afișări
Imaginea articolului Hunedoara: O femeie şi fiica au fost găsite moarte în locuinţă. Principalul suspect este fostul iubit al tinerei

Hunedoara: O femeie şi fiica ei au fost găsite moarte în locuinţă

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, Adina Velescu, lângă cadavrele celor două femei, mamă şi fiică, au fost găsiţi doi copii minori, care probabil au asistat la omor.

"Cel mai probabil arma crimei este un topor pe care l-am găsit în apropiere de locuinţa în care se aflau cadavrele. Au fost mai multe lovituri, iar suspectul principal este din anturajul celor două şi în acest moment îl căutăm", a spus Velescu.

Potrivit unor surse judiciare, tânăra şi bărbatul suspectat de comiterea crimelor au fost împreună timp de aproape patru ani, până acum şase luni, când tânăra l-a părăsit şi s-a mutat, împreună cu cei doi copii, în locuinţa mamei ei din Blăjeni.

Conform surselor citate, cei doi s-au împăcat în urmă cu două săptămâni şi s-a mutat şi el în casa din Blăjeni.

Cadavrele au fost ridicate de Serviciul de Medicină Legală Hunedoara.

O femeie şi fiica ei au fost găsite moarte, duminică, în locuinţa lor din comuna hunedoreană Blăjeni, la faţa locului mergând procurori şi poliţişti criminalişti.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, Adina Velescu, cadavrele mamei şi fiicei au fost găsite în casa în care locuiau.

Cadavrele celor două femei, în vârstă de 49 şi 19 ani, mamă şi fiică, au fost descoperite de fiul femeii mai în vârstă, fratele celei de-a doua victime.

Acesta a sunat la 112, a anunţat crima şi l-a chemat pe tatăl său în ajutor.

Soţul femeii în vârstă de 49 de ani spune că agresorul ar fi fostul concubin al tinerei, afirmând că soţia lui avea capul tăiat, iar fiica era înjunghiată.

"Când am intrat în casă am văzut-o pe soţia mea cu capul tăiat, probabil cu un topor. Fiica mea era înjunghiată, amândouă erau moarte, şi lângă ele erau nepoţii mei: o fată de un an şi opt luni şi un băiat de trei ani. Băiatul care e mai mare a spus că tata le-a omorât şi plângea", a declarat Petru Dumbravă, soţul femeii de 49 de ani şi tatăl tinerei.

Potrivit acestuia, agresorul ar fi fostul concubin al fiicei sale, un bărbat din judeţul Arad, de care fiica sa s-a despărţit în urmă cu şase luni şi care încerca să se împace cu ea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici