Hunedoara: Principalul suspect în cazul uciderii unei femei şi a fiicei acesteia de 19 ani, reţinut

Principalul suspect în cazul uciderii unei femei şi a fiicei acesteia în vârstă de 19 ani, din comuna hunedoreană Blăjeni, a fost prins de poliţiştii hunedoreni în municipiul Brad, bărbatul, care şi-a recunoscut faptele, fiind reţinut.

217 afișări
Imaginea articolului Hunedoara: Principalul suspect în cazul uciderii unei femei şi a fiicei acesteia de 19 ani, reţinut

Hunedoara: Principalul suspect în cazul uciderii unei femei şi a fiicei acesteia de 19 ani, reţinut (Imagine: Shutterstock)

Principalul suspect în cazul dublului asasinat din comuna hunedoreană Blăjeni a fost prins de poliţiştii hunedoreni, sâmbătă noapte, în apropierea Liceului "Avram Iancu" din municipiul Brad.

Potrivit poliţiştilor, la prinderea suspectului a ajutat un şofer care îl luase pe acesta cu maşina, la autostop, din apropiere de Blăjeni, şi l-a transportat până în Brad. Şoferul a remarcat că bărbatul pe care îl luase la autostop avea hainele ude, iar după ce a aflat despre crime şi-a dat seama că bărbatul ar putea fi autorul, care îşi spălase hainele pentru a scapa de urmele de sânge.

Conform purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, Adina Velescu, bărbatul şi-a recunoscut faptele.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub acuzaţia de omor deosebit de grav, iar luni va fi dus la Tribunalul Hunedoara, cu propunerea de arestare preventivă.

El era prietenul tinerei ucise, cu care a stat timp de patru ani, având împreună doi copii în vârstă de trei ani şi un an şi opt luni.

O femeie în vârstă de 49 şi fiica sa de 19 ani au fost găsite moarte de către fratele tinerei care a sunat la 112, a anunţat crima şi l-a chemat pe tatăl său în ajutor. Cele două femei au fost găsite moarte în locuinţa lor din comuna hunedoreană Blăjeni, iar potrivit anchetatorilor cele două au fost ucise, cel mai probabil, cu un topor care a fost găsit în apropierea casei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, Adina Velescu, lângă cadavrele celor două femei au fost găsiţi cei doi copii ai tinerei, care probabil au asistat la omor.

Conform anchetatorilor, tânăra şi bărbatul suspectat de comiterea crimelor au fost împreună timp de aproape patru ani, până acum şase luni, când tânăra l-a părăsit şi s-a mutat, împreună cu cei doi copii, în locuinţa mamei ei din Blăjeni. Cei doi s-au împăcat în urmă cu două săptămâni şi s-a mutat şi el în casa din Blăjeni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici