Ialomiţa: Cinci răniţi grav într-un accident rutier în care au fost implicate patru maşini, pe DN 2

Cinci persoane au fost grav rănite, una dintre ele fiind preluată de un elicopter SMURD, în urma unui accident rutier produs, miercuri dimineaţă, pe Drumul Naţional 2, în judeţul Ialomiţa, şi în care au fost implicate patru autovehicule, transmite corespondentul MEDIAFAX.

565 afișări
Imaginea articolului Ialomiţa: Cinci răniţi grav într-un accident rutier în care au fost implicate patru maşini, pe DN 2

Ialomiţa: Cinci răniţi grav într-un accident rutier în care au fost implicate patru maşini, pe DN 2 (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Ialomiţa, accidentul s-a produs pe DN 2, în afara localităţii Lilieci.

Primele date de la faţa locului arată că şoferul unui autoturism care circula dinspre Bucureşti către oraşul Urziceni a intrat într-o depăşire fără a se asigura, iar ajunsă pe contrasens maşina a lovit frontal o autoutilitară, cele două autovehicule fiind proiectate în alte două autoutilitare.

În urma accidentului, cinci persoane au fost grav rănite.

Conform surselor citate, la momentul sosirii echipajelor medicale unul dintre răniţi a fost găsit în stop cardio-respirator, iar la ora transmiterii acestei ştiri medicii de la ambulanţă fac manevre de resuscitare. O altă persoană grav rănită a fost preluată de un elicopter SMURD şi este transportată la un spital din Bucureşti, iar alţi trei răniţi au fost preluaţi de către ambulanţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici