Ialomiţa: Trei persoane au murit şi alte patru au fost rănite după ce două maşini s-au ciocnit pe DN2

Trei persoane, între care un copil, au murit şi alte patru au fost rănite, duminică seară, în urma unui accident produs pe DN 2, în judeţul Ialomiţa, după ce două autoturisme s-au ciocnit.

471 afișări
Imaginea articolului Ialomiţa: Trei persoane au murit şi alte patru au fost rănite după ce două maşini s-au ciocnit pe DN2

Ialomiţa: Trei persoane au murit şi alte patru au fost rănite după ce două maşini s-au ciocnit pe DN2 (Imagine: Shutterstock)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa, Andreea Loghin, accidentul a avut loc pe DN 2, la ieşirea din oraşul Urziceni către Buzău, cel mai probabil din cauza unei depăşiri neregulamentare.

Primele informaţii arată că un şofer nu s-a asigurat în momentul în care a vrut să facă o depăşire şi s-a ciocnit cu o maşină care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului, trei persoane au murit şi alte patru au fost rănite grav.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa au declarat corespondentului MEDIAFAX că printre persoanele decedate se află şi un copil, acesta fiind scos de echipa de descarcerare dintre fiarele maşinii.

De asemenea, echipajele de descarcerare au intervenit pentru scoaterea a doi adulţi, în timp ce un alt copil, rănit grav, a fost resuscitat, apoi preluat de o ambulanţă şi transportat la spital.

Imediat după accident, traficul pe DN 2 a fost complet blocat, apoi s-a desfăşurat pe un singur sens, alternativ, în prezent circulaţia revenind la normal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici