Iaşi: 12 drumuri judeţene sunt blocate din cauza ninsorii şi a viscolului

12 drumuri judeţene din Iaşi sunt blocate din cauza ninsorii şi a viscolului, cel mai afectat fiind vestul judeţului, unde stratul de zăpadă măsoară pe alocuri şi un metru.

559 afișări
Imaginea articolului Iaşi: 12 drumuri judeţene sunt blocate din cauza ninsorii şi a viscolului

Iaşi: 12 drumuri judeţene sunt blocate din cauza ninsorii şi a viscolului (Imagine: Haaz Sandor/ Arhiva Mediafax Foto)

Luni după-amiază 12 drumuri judeţene din Iaşi erau blocate, fiind afectată în special zona municipiului Paşcani.

Astfel, sunt blocate drumurile Paşcani-Mirosloveşti, Blăgeşti-Coasta Măgurii, Sireţel-Lespezi, Scânteia-Ipatele, Româneşti-Podu Iloaiei, Popeşti-Mădârjac, Mădârjac-Sineşti, Lungani-Sineşti, Târgu Frumos - Cucuteni, Şipote - Spitalul de ergoterapie, precum şi drumurile care fac legătura între DN 2 şi localităţile Cristeşti şi Ciohorăni.

"Se acţionează cu toate utilajele pe care le avem la dispoziţie. Există o problemă în localitatea Vânători, unde am trimis un autogreder şi o autofreză, pentru a transporta cu salvarea o gravidă", a declarat Daniel Minciună, directorul Direcţiei Judeţene de Administrare a Drumurilor şi Podurilor (DJADP) Iaşi.

În zona localităţii ieşene Româneşti, stratul de zăpadă depus pe carosabil măsoară un metru, munca echipelor de deszăpezire fiind îngreunată de viscolul puternic.

Reprezentanţii DJADP Iaşi speră ca toate drumurile judeţene să fie redate circulaţiei în cursul serii de luni sau cel mai târziu marţi dimineaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici