Iaşi: Ambulanţă care ducea pacienţi la Dializă, implicată în accident

O ambulanţă care ducea pacienţi la dializă a fost implicată într-un accident rutier, joi dimineaţa, în comuna Valea Lupului, judeţul Iaşi. Autospeciala a fost lovită de autoturismul unui operator de salubritate.

292 afișări
Imaginea articolului Iaşi: Ambulanţă care ducea pacienţi la Dializă, implicată în accident

Iaşi: Ambulanţă care ducea pacienţi la Dializă, implicată în accident

Potrivit ISU Iaşi, accidentul rutier s-a produs pe DN 28, de pe raza comunei Valea Lupului (zona Antibiotice), între două maşini.

Coliziunea s-a produs între o ambulanţă pentru transport persoane dializate şi o autospecială a unui operator de salubritate.

Au fost asistate patru persoane policontuzionate, conştiente. Este vorba de trei pacienţi dializaţi şi de şofer.

Conducătorul autospecialei de salubritate a refuzat examinarea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici