Iaşi: Bărbat prins când primea un colet cu un kilogram şi jumătate de droguri de mare risc, arestat

Un bărbat prins în flagrant delict de către poliţişti şi procurori DIICOT din Iaşi în timp ce primea un colet ce conţinea aproape un kilogram şi jumătate de droguri de mare risc a fost arestat preventiv.

197 afișări
Imaginea articolului Iaşi: Bărbat prins când primea un colet cu un kilogram şi jumătate de droguri de mare risc, arestat

Iaşi: Bărbat prins când primea un colet cu un kilogram şi jumătate de droguri de mare risc, arestat

În 27 mai, poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi şi procurorii Serviciului Teritorial Iaşi al DIICOT au surprins în flagrant delict un bărbat în timp ce primea un colet în care se aflau droguri de mare risc.

Din cercetări a reieşit că cel în cauză i-ar fi solicitat unei alte persoane să-i comande de pe un site 2.800 de grame de Acacia Confuza Inter Root Bark Powder, Taiwan Acacia. La data de 10 martie, la un oficiu poştal din judeţul Iaşi a ajuns un colet de 1,5 kilograme, expediat din Taiwan, ce conţinea 1.410 grame de pulbere, respectiv DMT (N,N-dimethyltryptamine), drog de mare risc. În 27 mai, bărbatul a fost depistat în flagrant de poliţişti, în timp ce primea coletul cu droguri.

El este cercetat pentru complicitate la introducere, fără drept, în ţară de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc.

Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind ulterior prezentat Tribunalului Iaşi, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici