Iaşi: Tânăr la spital în urma unui conflict în care au fost folosite un cuţit, bâte şi sticle

Un tânăr a ajuns la spital, sâmbătă noapte, în urma unui conflict care a izbucnit într-un cartier din municipiul Iaşi şi în care au fost implicate mai multe persoane, fiind folosite un cuţit, bâte şi sticle.

108 afișări
Imaginea articolului Iaşi: Tânăr la spital în urma unui conflict în care au fost folosite un cuţit, bâte şi sticle

Spital (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Iaşi, Mădălin Ţăranu, a declarat că un tânăr de 27 de ani care mergea spre casă a fost provocat de alţi tineri aflaţi în scara unui bloc din cartierul Cantemir din municipiul Iaşi.

Ulterior, tânărul s-a dus în casă, de unde a luat un cuţit de bucătărie şi o bâtă, şi s-a întors la locul unde se aflau celelalte persoane. Vâzând însă că sunt prea multe persoane şi nu poate să le facă faţă, tânărul a fugit într-un magazin. Celelalte persoane l-au urmărit, iar una dintre acestea l-a lovit pe tânăr cu o sticlă în zona feţei.

În urma incidentului, tânărul a fost transportat la spital, însă nu a avut leziuni grave care să-i pună viaţa în pericol, astfel că acesta nu a rămas internat.

Mădălin Ţăranu a precizat că Poliţia a intervenit pentru a aplana conflictul.

Potrivit sursei citate, în cauză au fost întocmite două dosare penale pentru port ilegal de armă albă, pentru tânăr şi pentru lovire şi alte violenţe, pentru celelalte persoane implicate în scandal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici