Igaş întrebat dacă ştie unde se află Dinel Staicu: Nu pot da o informaţie corectă în acest moment

Ministrul Internelor, Traian Igaş, a declarat, joi seara, că nu poate prezenta "o informaţie corectă" în acest moment legat de locul în care se află Dinel Staicu, dat în urmărire internaţională, şi a apreciat că pentru schimbarea numelui acestuia nu a fost încălcată legea, fiind respectată procedura

19 afișări
Imaginea articolului Igaş întrebat dacă ştie unde se află Dinel Staicu: Nu pot da o informaţie corectă în acest moment

Igaş întrebat dacă ştie unde se află Dinel Staicu: Nu pot da o informaţie corectă în acest moment (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Întrebat de jurnalişti, într-o conferinţă de presă susţinută la Guvern, dacă ştie unde se află Dinel Staicu, ministrul a răspuns negativ.

"Nu pot să dau o informaţie corectă în acest moment unde se află domnul Staicu. În ceea ce priveşte schimbarea numelui, atunci când o persoană solicită aceasta, practic în termen de zece zile se produce toată înştiinţarea sau tot acest demers trebuie publicat în termen de zece zile. Practic, asta s-a întâmplat şi în acest caz, nu s-a încălcat legea, au fost explicaţii suficient de bine dat de către reprezentanţii poliţiei", a spus Igaş.

Dinel Nuţu, fost Dinel Staicu, a fost dat în urmărire internaţională, joi, pe numele lui fiind emis un mandat european de arestare care va fi pus în aplicare prin Interpol, au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Mandatul a fost emis în urma unor informaţii conform cărora Dinel Nuţu ar fi plecat din ţară înainte de a fi condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la şapte ani de închisoare cu executare, în dosarul privind falimentarea Băncii Internaţionale a Religiilor, conform surselor citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici