IGPR: 121 de persoane suspectate de infracţiuni economice, depistate în ultima săptămână

Un număr de 121 de persoane suspectate de infracţiuni economice au fost depistate, în ultima săptămână, de poliţiştii formaţiunilor de investigarea fraudelor, şase dintre acestea fiind reţinute sau arestate în urma acţiunilor desfăşurate pentru protejarea mediului de afaceri, informează IGPR.

270 afișări
Imaginea articolului IGPR: 121 de persoane suspectate de infracţiuni economice, depistate în ultima săptămână

IGPR: 121 de persoane suspectate de infracţiuni economice, depistate în ultima săptămână (Imagine: Liviu Maftei/ Mediafax Foto)

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), poliţiştii specializaţi în investigarea fraudelor, sub coordonarea Direcţiei de Investigarea Fraudelor din IGPR, în urma activităţilor desfăşurate în perioada 17 - 23 mai, au depistat 125 de infracţiuni economice. Dintre acestea, 65 au fost infracţiuni de evaziune fiscală, 12 - înşelăciuni în relaţiile comerciale, 11 - infracţiuni de contrabandă, iar opt - delapidări.

Poliţiştii au mai constatat şase fapte de corupţie şi tot atâtea abuzuri în serviciu, a mai precizat sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici