IGPR: Aproape 1.000 m3 de material lemnos fără acte legale, descoperite la o societate din Călăraşi

Aproape 1.000 m3 de material lemnos fără documente legale au fost descoperite de poliţişti în urma unui control la o societate comercială din Călăraşi, marfa, în valoare de circa 600.000 de lei, fiind confiscată, iar societatea, sancţionată contravenţional cu 15.000 de lei, anunţă IGPR.

1029 afișări
Imaginea articolului IGPR: Aproape 1.000 m3 de material lemnos fără acte legale, descoperite la o societate din Călăraşi

IGPR: Aproape 1.000 m3 de material lemnos fără acte legale, descoperite la o societate din Călăraşi (Imagine: Shutterstock)

"În perioada 20 – 28 aprilie a.c., poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa, în cooperare cu specialişti ai Gărzii Forestiere Bucureşti şi ai Ocolului Silvic Călăraşi, sub coordonarea Direcţiei de Poliţie Transporturi au efectuat o acţiune, raza municipiului Călăraşi, pentru prevenirea şi combaterea activităţilor ilegale din domeniul circulaţiei, depozitării, prelucrării şi comercializării materialului lemnos. Astfel, la sediul unei societăţi comerciale au fost descoperiţi 956,65 m3 de material lemnos tip cherestea tivită pentru care nu exista acord de distribuire şi utilizare a formularelor sau documentelor cu regim special", se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Societatea respectivă a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 15.000 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea cherestelei cu o valoare de piaţă de aproximativ 600.000 de lei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici