IGPR: Peste 7.300 de amenzi, în valoare de 2,4 milioane de lei, au fost aplicate de Bobotează

Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) anunţă că, de Bobotează, oamenii legii au aplicat peste 7.300 de amenzi, în valoarea totală de 2,4 milioane de lei, organele de ordine constatând 660 de infracţiuni şi alte 141 de ilegalităţi la regimul rutier.

1300 afișări
Imaginea articolului IGPR: Peste 7.300 de amenzi, în valoare de 2,4 milioane de lei, au fost aplicate de Bobotează

„Peste 8.300 de poliţişti au acţionat, la nivel naţional, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 270 de acţiuni şi s-a intervenit la 2.718 de evenimente, dintre care 2.283 au fost sesizate prin 112. În urma activităţilor, au fost constatate 661 de infracţiuni, iar 134 de persoane au fost surprinse în flagrant delict”, reiese dintr-un comunicat transmis de către IGPR.

Inspectoratul General de Poliţie menţionează că au fost depistate şi 10 persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 38 măsuri preventive.

În ceea ce priveşte amenzile, poliţiştii au aplicat 7.383 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 2,4 milioane de lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de peste 7.400 de lei.

Şi poliţiştii rutieri au fost în stradă şi au reţinut peste 400 de permise şi au reţinut peste 100 de certificate de înmatriculare.

„Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Române. Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 141 de infracţiuni la regimul rutier. Au fost reţinute 415 permise de conducere şi au fost retrase 117 certificate de înmatriculare", mai reiese din comunicatul instituţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici