IKEA recheamă de urgenţă un produs, după ce mai mulţi copii au fost răniţi

Ikea le recomandă clienţilor care au cumpărat o pelerină de liliac Lattjo pentru copii să nu îi mai lase să se joace cu ea şi să o aducă înapoi la magazinul din Băneasa unde vor primi înapoi suma integrală pe care au plătit-o pentru produs, chiar dacă nu mai au bonul de cumpărături, informează Gândul.

6690 afișări
Imaginea articolului IKEA recheamă de urgenţă un produs, după ce mai mulţi copii au fost răniţi

IKEA recheamă de urgenţă un produs, după ce mai mulţi copii au fost răniţi (Imagine Silviu Matei / Mediafax Foto)

Compania IKEA le recomandă clienţilor care au cumpărat o pelerină de liliac LATTJO pentru copii să nu îi mai lase să se joace cu ea şi să o aducă înapoi la magazinul IKEA unde vor primi înapoi suma integrală pe care au plătit-o pentru produs, se arată într-un comunicat al companiei, informează Gândul.

"IKEA recheamă pelerina de liliac LATTJO după ce trei copii au avut urme şi zgârieturi în zona gâtului în timpul jocului. Pelerina s-a blocat şi nu s-a putut desprinde cu uşurinţă. Niciun copil nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă, pentru a preveni riscul de strangulare sau de rănire în jurul gâtului, IKEA a luat măsuri de precauţie şi va retrage produsul (...) Clienţii care au cumpărat pelerina de liliac LATTJO sunt invitaţi la departamentul Relaţii Clienţi din magazin pentru a primi înapoi integral suma de bani plătită pe produs începând chiar de astăzi. Dovada plăţii (bonul) nu este necesară pentru o returnare integrală a sumei", precizează reprezentanţii IKEA. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici