Ilfov: Carantina, ridicată de vineri seara în Bragadiru şi Chiajna

Măsurile de carantină vor fi ridicate de vineri, de la ora 22.00, în oraşul Bragadiru şi în comuna Chiajna, a anunţat Prefectura Ilfov.

1273 afișări
Imaginea articolului Ilfov: Carantina, ridicată de vineri seara în Bragadiru şi Chiajna

Ilfov: Carantina, ridicată de vineri seara în Bragadiru şi Chiajna

„În urma evaluării analizelor de risc ale comunităţilor din oraşul Bragadiru şi comuna Chiajna, judeţul Ilfov, înaintate de către DSP Ilfov Institutului Naţional de Sănătate Publică – Centrul Naţional de Supraveghere şi Control a Bolilor Transmisibile, pe baza procedurii de avizare/ridicare a carantinei zonale existentă la nivelul INSP-CNSCBT, a fost avizată ridicarea carantinei zonale pentru oraşul Bragadiru şi comuna Chiajna, judeţul Ilfov, începând cu data de 08.01.2021, ora 22.00”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Ilfov.

Autorităţile anunţă că în cele două localităţi intră în vigoare prevederile unei decizii a CJSU Ilfov, de la începutul anului, care fac referire la întregul judeţ. Conform acesteia, sunt interzise activitatea cu publicul a restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc şi a activităţii în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte.

Reprezentanţii Prefecturii susţin că deşi rata incidenţei COVID-19 la 1000 de locuitori a avut un trend descrescător în ultimele 7 zile în ambele localităţi, rata de infectare se menţine ridicată, aceasta fiind vineri de 5,55/1000 locuitori în oraşul Bragadiru şi 3,50/1000 locuitori în comuna Chiajna.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici