Iluminatul festiv din Cluj-Napoca, deschis de Ziua Naţională, fără public

  • Primarul Emil Boc a inaugurat marţi seara iluminatul festiv din Cluj-Napoca, în Piaţa Unirii din centrul oraşului, în cadrul unei ceremonii fără public
  • Primarul a anunţat că în acest an nu va fi organizat târgul de Crăciun.
  • Tot marţi a fost pus în funcţiune iluminatul festiv de pe străzile din oraş, dar şi bradul de Crăciun, amplasat, ca în fiecare an în centrul Pieţei Unirii.
426 afișări
Imaginea articolului Iluminatul festiv din Cluj-Napoca, deschis de Ziua Naţională, fără public

Iluminatul festiv din Cluj-Napoca, deschis de Ziua Naţională, fără public

Butonul pentru aprinderea cupolei care acoperă o parte din Piaţa Unirii din Cluj-Napoca a fost apăsat, marţi seara, de trei copii. Primarul Emil Boc a transmis întregul eveniment în direct pe pagina lui de Facebook.

Tot marţi a fost pus în funcţiune iluminatul festiv de pe străzile din oraş, dar şi bradul de Crăciun, amplasat, ca în fiecare an în centrul Pieţei Unirii.

Primarul a anunţat că în acest an nu va fi organizat târgul de Crăciun.

„Sper ca iluminatul ornamental să ne mai aducă un pic de optimism. Cu siguranţă naţia română va trece şi peste acest moment, împreună”, a spus Emil Boc în timpul transmisiunii de pe Facebook, în care şi-a exprimat speranţa că anul viitor clujenii vor putea sărbători din nou în stradă atât de Ziua Naţională, cât şi sărbătorilor de iarnă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici