Imagini cu persoane îmbrăcate în poliţişti care par a fura. Poliţia face anchetă - VIDEO

Poliţia Capitalei a început, sâmbătă, o anchetă internă, după ce un post de televiziune a dat publicităţii câteva imagini surprinse de camerele de supraveghere ale unui magazin în care apar mai multe persoane purtând uniforme de poliţişti care par a fura mai multe mărfuri.

1876 afișări
Imaginea articolului Imagini cu persoane îmbrăcate în poliţişti care par a fura. Poliţia face anchetă - VIDEO

Imagini cu persoane îmbrăcate în poliţişti care par a fura. Poliţia face anchetă

"Am primit imaginile de la un post de televiziune şi ni s-a spus că ele au fost filmate în noiembrie anul trecut de camerele de supraveghere de la un magazin din lanţul Mic.ro aflat pe raza Secţiei 9 Poliţie din Bucureşti. Şeful Poliţiei Capitalei a dispus o anchetă internă în legătură cu aceste imagini", a declarat sâmbătă, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Aceasta a precizat că reprezentanţii postului de televiziune care a dat publicităţii imaginile le-au spus celor din Poliţia Capitalei că cei surprinşi în imagini ar fi poliţişti de la Secţia 9.

"O echipă de la respectiva secţie de poliţie a contactat deja reprezentanţii lanţului de magazine pentru a solicita acele imagini. Urmează să analizăm întreaga înregistrare, pentru a stabili în primul rând cine sunt cei care apar în imagini, dacă ei sunt sau nu poliţişti, şi apoi pentru a vedea dacă ei într-adevăr fură mărfuri din magazinul respectiv. În funcţie de rezultatele anchetei, care a fost dispusă în urmă cu câteva zeci de minute, vor fi luate toate măsurile legale", a mai spus Diana Sarca.

Postul de televiziune Realitatea TV a difuzat, sâmbătă, câteva imagini surprinse de camerele de supraveghere dintr-un magazin. În acestea apar două persoane care poartă haine de poliţişti şi care par a sustrage o brichetă şi două deodorante de pe un raft.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici