Imagini de la ACCIDENTUL grav de pe A2. Traficul, OPRIT din cauza unei maşini răsturnate. O persoană este rănită

Centrul Infotrafic anunţă că traficul rutier este oprit, pe a doua bandă a Autostrăzii Soarelui, pe sensul de mers dintre Bucureşti spre Constanţa, în dreptul kilometrului 180, după ce o maşină s-a răsturnat, iar o persoană a fost rănită grav, aceasta fiind transportată la spital cu elicopterul.

2856 afișări
Imaginea articolului Imagini de la ACCIDENTUL grav de pe A2. Traficul, OPRIT din cauza unei maşini răsturnate. O persoană este rănită

ACCIDENT grav pe A2. Traficul, OPRIT din cauza unei maşini răsturnate. O persoană este rănită grav

Inspectoratul General al Poliţiei Române informează, prin Centrul Infotrafic, că traficul rutier este oprit pe a doua bandă a A2, pe sensul de mers dinspre Bucureşti spre Constanţa, la kilometrul 180 din cauza unui autoturism care s-a răsturnat pe partea carosabilă.

În urma incidentului, o persoană a fost rănită grav, fiind solicitată intervenţia unui elicopter pentru a fi transportată la spital.

La ora transmiterii ştirii, se circulă pe prima bandă şi pe cea de urgenţă a sensului de mers către Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici