Imagini de la descinderea cu mascaţii la adresa greşită. „Bună dimineaţa! Ce faci? Cu cine mai eşti?”

  • Au apărut imaginile de pe casca unuia dintre mascaţii acuzaţi că au descins la o adresă greşită în Braşov
  • Din imagini reiese că poliţiştii nu au agresat femeia şi copiii din casă
  • Totuşi, poliţiştii şi-au dat seama abia după ce au păstruns că suspectul nu stă acolo
7540 afișări
Imaginea articolului Imagini de la descinderea cu mascaţii la adresa greşită. „Bună dimineaţa! Ce faci? Cu cine mai eşti?”

Imagini de la descinderea cu mascaţii la adresa greşită

Pe imaginile surprinse de camera de pe casca mascatului se poate vedea cum, în beznă, mascaţii intră în curte şi mai apoi în casa în care se presupunea că se ascunde unul dintre suspecţii dintr-un dosar de fraude informatice. La aceeaşi oră percheziţii aveau loc în nu mai puţin de şapte case.

Imediat ce pătrund în casă, se aude o femeie care întreabă speriată cu au intrat şi apoi îi roagă pe mascaţi să nu strige pentru că se sperie copiii.

"Buna dimineata! ce faci? Cu cine mai esti?

Da, nu e nicio problemă, stai liniştită", se aude pe înregistrare.

Echipele de intervenţie au fost acuzate că au bruscat femeia şi copiii, dar din imagini nu reiese acest lucru. Cert este că oamenii s-au trezit cu mascaţii peste ei, deşi acolo nu era niciun suspect.

"Haideţi să vă arătăm mandatul. Băiatul este acasă? Care băiat? Bebe? Cine e Bebe? Andrei, poate.

Scriem că nu locuieşte familia aici".

Încurcătura a pornit de la faptul că în acea casă, pentru care magistraţii Tribunalului Braşov au emis mandate de percheziţie, a locuit în trecut unul dintre supecţi. Acesta se mutase între timp, dar datele oficialităţilor nu au fost actualizate.

Trei suspecţi au fost arestaţi în acest dosar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici