Imagini de la momentul la care telecabina de la Bâlea Lac a fost blocată. 30 de minute interminabile pentru douăzeci de persoane prinse în cabină

Aproximativ 20 de persoane au rămas blocate, marţi seara, timp de 30 de minute, în telecabina de la Bâlea Lac, care urcă la peste 2.000 de metri altitudine în Munţii Făgăraş, din cauza unei avarii. Nu au fost semnalate probleme medicale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2364 afișări
Imaginea articolului Imagini de la momentul la care telecabina de la Bâlea Lac a fost blocată. 30 de minute interminabile pentru douăzeci de persoane prinse în cabină

Imagini de la momentul la care telecabina de la Bâlea Lac a fost blocată. 30 de minute interminabile pentru douăzeci de persoane prinse în cabină

Potrivit ISU Sibiu, niciuna dintre cele aproximativ 20 de persoane care erau în telecabină în momentul producerii avariei nu a suferit probleme medicale.

„Sunt două telecabine: una pe urcare şi alta pe coborâre. Aproximativ 20 de persoane erau în telecabină. Nu au fost semnalate probleme medicale. A intervenit Salvamont împreună cu angajaţii de la telecabină. Problema s-a remediat după aproximativ 30 de minute”, arată ISU Sibiu.

Practic, cele două telecabine – una care urcă de la Bâlea Cascadă la Bâlea Lac şi alta care coboară s-au blocat pe traseu, din cauza unei probleme tehnice.

Traseul de la Bâlea Cascadă la Bâlea Lac poate fi realizat doar cu telecabina, Transfăgărăşanul fiind închis până în vară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici