Video Imagini emoţionante cu două căprioare rătăcite, salvate de pompieri din Bistriţa şi Suceava | FOTO, VIDEO

Pompierii din Bistriţa şi Siret au avut, sâmbătă, două intervenţii mai puţin obişnuite: au fost solicitaţi să intervină pentru salvarea a două căprioare care s-au rătăcit şi au ajuns din pădure, în oraş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

792 afișări

Primii care au fost solicitaţi să intervină pentru salvarea unei căprioare au fost angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, după ce o căprioara a ajuns pe o stradă din oraş şi s-a blocat în gardul unei case. Animalul a încercat să se elibereze singur dar nu a reuşit şi a suferit mai multe răni.

“Căprioara era prinsă într-un gard. Ea se află la află la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, a fost consultată de un medic veterinar şi urmează să fie predată organelor competente”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Cristina Răcilă.

 

O intervenţia similară au avut şi pompierii de la Garda de Intervenţie Siret a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, care au fost solicitaţi, sâmbătă, să salveze o altă căprioară blocată în gardul unei grădini.

“Sâmbătă, în jurul prânzului, un cetăţean din oraşul Siret a semnalat la 112 că în grădina sa se află o căprioară. Aceasta s-a agăţat într-o plasă de gard şi se zbătea, speriată, fără să poată scăpa. Pompierii militari au ajuns la faţa locului şi au eliberat bietul animal din laţul făcut de gard”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, Alin Găleată.

Pompierii au dus căprioara până la pădurea din marginea oraşului, unde au eliberat-o.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici