Imagini incredibile: Accident produs în Braşov de un şofer beat, filmat când conduce pe contrasens | FOTO, VIDEO

Un accident rutier produs, joi noaptea, pe o stradă din Ghimbav, judeţul Braşov, a fost filmat de un participant la trafic, iar imaginile postate pe Facebook au avut zeci de comentarii deoarece şoferul care l-a provocat era vizibil sub influenţa alcoolului şi a condus pe contrasens.

1002 afișări
Imaginea articolului Imagini incredibile: Accident produs în Braşov de un şofer beat, filmat când conduce pe contrasens | FOTO, VIDEO

Imagini şocant: Accident produs în Braşov de un şofer beat, filmat când conduce pe contrasens

Un bărbat din Ghimbav, judeţul Braşov, este cercetat de poliţişti pentru că a condus sub influenţa alcoolului, a mers cu maşina minute bune pe contrasens şi apoi s-a tamponat frontal cu o autoutilitară.

Incidentul a fost filmat de un alt participant la trafic, iar imaginile au fost publicate pe Facebook.

„Un conducător auto, în vârstă de 32 ani, din oraşul Ghimbav, jud. Braşov, care se deplasa pe str. Făgăraşului din oraşul Ghimbav, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară. În urma impactului nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.95 mg/l alcool pur. Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Alina Ivan.

Taguri:
şofer,
accident,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici