Video IMAGINI VIDEO cu tâlhărirea unei femei asiatice în Bucureşti. Poliţiştii au reţinut hoţul

Poliţiştii bucureşteni au reuşit identificarea şi reţinerea unui bărbat, în vârstă de 26 ani, care a tâlhărit o femeie de origine asiatică, după care s-a urcat în maşina unui complice cu care a reuşit să fugă, în pofida intervenţiei unui martor la jaf care a încercat să-i oprească pe fugari.

2077 afișări

"În urma cercetărilor efectuate, judiciariştii Capitalei au stabilit faptul că, la data de 30 decembrie 2012, în jurul orelor 12.35, în timp ce se afla în zona Baicului, suspectul ar fi smuls geanta unei femei de origine asiatică, în care se aflau documente de identitate, suma de 2.000 euro, 1.300 lei şi trei telefoane mobile", informează, sâmbătă, Poliţia Capitalei.

Imediat după comiterea faptei, suspectul ar fi părăsit zona cu un autoturism, la volanul căruia se afla un alt bărbat, identificat şi acesta ulterior de către poliţişti.

Deşi unul dintre martorii prezenţi la producerea faptei a încercat să-i oprească pe cei doi cu ajutorul unui autoturism, suspecţii au lovit maşina acestuia, reuşind astfel să dispară.

În urma investigaţiilor derulate, judiciariştii bucureşteni au reuşit în cursul zilei de vineri identificarea suspectului şi reţinerea sa la scurt timp, desfăşurând în prezent activităţi pentru depistarea bărbatului ce s-a aflat la volanul autoturismului cu care cei doi şi-au asigurat scăparea.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Capitalei sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, cu suspectul în stare de reţinere, acesta urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti, cu propunerea de arestare preventivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici