Video Imagini VIDEO impresionante cu Luca, un tigru siberian, închis în cuşcă la doar câţiva metri de flăcările izbucnite la adăpostul Circului Globus. Misiunea de salvare a animalelor

Pentru a stinge flăcările de la adăpostul de animale sălbatice al Circului Globus, pompierii au avut o misiune grea. Au fost nevoiţi să treacă jetul de apă prin cuşca unui tigru siberian, pentru a ajunge la focul izbucnit în clădire, unde nu puteau pătrunde din cauza animalelor sălbatice.

3735 afișări

Surpins de prezenţa jetului de apă, tigrul a încercat să se adape cu el sau chiar să-l prindă. Reacţia lui nu era însă a unui animal sălbatic panicat, pe toată perioada intervenţei acesta nu a dat semne de nelinişte sau de atac. 

Pompierii au fost asistaţi de unul dintre dresorii animalului, care îl striga pe nume. "Luca, Luca, hai aici, hai la tata", încerca să-l ademenească dresorul, să plece din calea apei.  "Stop, stop, pleacă! Ce să-i fac...", striga pompierul care încerca să facă faţă presiunii apei pornite din furtun şi să îndepărteze animalul să-i blocheze calea către incendiu. 

"El se joacă", a replicat un participant la operaţiunea de salvare.

"Da, dar îl udăm", îşi făcea probleme pompierul.

"Nu are nimic, e siberian, ăsta înoată în apă", a spus dresorul.

"Mai bine bagă vârful ăla", l-a sfătuit cineva din public.

"Pai nu e o idee bună, că dacă bag mâna..", insista pompierul.

Tigrul siberian a fost salvat din incendiu. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici