Video Imagini VIDEO surprinse din public după momentul prăbuşirii MIG-ului 21 Lancer

O persoană care transmitea live show-ul aviatic a filmat momentul imediat următor prăbuşirii aeronavei MiG 21 Lancer. Avionul din cadrul Bazei 86 Aeriană Feteşti, s-a prăbuşit sâmbătă, în jurul orei 13.30, la aproximativ 10 km nord de locaţia bazei aeriene. Mii de oameni se aflau în zonă şi participau la evenimentele dedicate Zilei Porţilor Deschise, la Baza 86 Aeriană "Locotenent aviator Gheorghe Mociorniţă".

5754 afișări

 

Ministerul Apărării anunţă oficial că Florin Rotaru, pilotul aeronavei MiG 21 Lancer prăbuşită la Feteşti, şi-a pierdut viaţa. Acesta avea 36 de ani.

Procurorii militari de la Parchetul Tribunalul Militar Bucureşti s-au autosesizat şi au deschis un dosar penal după ce sâmbătă s-a prăbuşit un MIG la Feteşti.

La locul producerii accidentului erau câteva mii de oameni care participau la o demonstraţie, cu ocazia Ziua Porţilor Deschise.

Potrivit unui anunţ anterior: "Baza 86 Aeriană "Locotenent aviator Gheorghe Mociorniţă" organizează Ziua Porţilor Deschise sâmbătă, 7 iulie 2018. Intrarea este liberă şi accesul se va face începând cu ora 09.00".

Persoana care a sunat la 112 să anunţe că un avion s-a prăbuşit se afla între Drajna şi Feteşti, a anunţat ISU Ialomiţa.

Accidentul a fost confirmat şi de Ghiveci Bianca, purtător de cuvânt Poliţia Călăraşi, care a declarat, pentru MEDIAFAX, că mai multe echipaje au fost trimise în zonă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici