Imagini virale. Un măgar a ieşit la plimbare în centrul Ploieştiului

  • Imagini virale cu un măgar care se plimbă pe străzile Ploieştiului
  • Animalul a fost zărit chiar lângă Primărie
  • Reacţiile utilizatorilor n-au întârziat să apară
6529 afișări
Imaginea articolului Imagini virale. Un măgar a ieşit la plimbare în centrul Ploieştiului

sursa FOTO: Facebook

Imagini cu un măgar care se plimbă pe străzile Ploieştiului, lângă Primăria oraşului, au fost postate, miercuri, pe Facebook şi au devenit virale.

„Nu ştiu cine l-a plantat pe bietul măgar fix lângă Primăria Ploieşti, însă oraşul începe să devină unitar. Până la urmă, de ce doar în Cartierul Mitică Apostol ne putem bucura în linişte de vietăţile pământului: vaci, capre, oi...? Să fie pentru toţi cetăţenii”, este mesajul postat alături de două fotografii.

În imaginile devenite virale pe Facebook se vede un măgar care se plimbă pe mijlocul străzii.

Reacţiile oamenilor au apărut imediat.

„Nu ne mai miră nimic în Ploieşti. Gunoaie, gropi, animale. Şi cel mai rău, poluare”, spune un internaut.

Altul întreabă, ironic: „Candidează?”

O femeie spune că „vom deveni o mare grădină zoologică...În parcul mare de la Vest găsim de toate: găini, vaci, bivoli, câini... Poate ajunge şi sărăcuţul de el acolo să întregească gaşca”.

Un internaut a anunţat că animalul a ajuns cu bine la Zoo Bucov.

sursa FOTO: Facebook

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici