VIDEO  Imaginile de propagandă cu care Rusia vrea să bage frigul în oasele europenilor: „Iarna va fi lungă şi rece”

Rusia a publicat un videoclip cu scopul înfricoşării oamenilor, ca reacţie la suspendarea gazelor în Europa.

3600 afișări
Imaginea articolului Imaginile de propagandă cu care Rusia vrea să bage frigul în oasele europenilor: „Iarna va fi lungă şi rece”

Videoul propagandistic cu care Rusia vrea să bage frica în oasele europenilor: „Iarna va fi lungă şi rece”.

Un filmuleţ cu marca Gazprom, companie de stat rusă, circulă pe reţelele de socializare şi ameninţă Uniunea Europeană, dacă nu ridică sancţiunile aplicate ca urmare a invaziei pe care Putin a comandat-o începând cu 24 februarie.

„Iarna va fi lungă şi rece”, este tema videoclipului de propagandă al companiei energetice de stat ruse Gazprom, după anunţul suspendării livrărilor de gaz către Europa prin conducta Nord Stream 1.

În urmă cu câteva zile, pe 1 septembrie, Gazprom a anunţat oprirea livrărilor către Europa prin gazoductul Nord Stream 1 din pricina unor „anomalii tehnice”, veste care a venit la pachet cu ameninţarea directă la adresa Uniunii de oprire totală, în cazul în care sancţiunile nu vor fi ridicate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici