Video IMAGINILE incidentului cu băieţelul care a căzut din tiroliană la Craiova, făcute publice de familie. Tatăl copilului: "Tiroliana era ruptă şi legată cu bandă adezivă"

Familia băiatului în vârstă de 10 ani care duminică a căzut de la o înălţime de opt metri, după ce s-a rupt tiroliana în Parcul Nicoale Romanescu din Craiova, a făcut publice imaginile cu incidentul. ”Tiroliana era ruptă şi legată cu bandă adezivă”, susţine tatăl copilului.

28493 afișări

Pe imaginile trimise de familia băiatului presei se vede cum coarda care face legătura între harnaşamentul de siguranţă şi scripetele tirolianei s-a rupt.

Tatăl copilului îi acuză de gravă neglijenţă pe administratorii locului de joacă, pentru că tiroliana nu fusese reparată corespunzător.

”Tiroliana era ruptă şi legată cu bandă adezivă în speranţa că o să reziste. Noi am venit la locul de joacă şi am ajuns la spital, iar acest lucru nu este normal“, a spus tatăl micuţului.

Poliţiştii craioveni au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă după ce duminică un copil în vârstă de 10 ani a căzut dintr-o tiroliană amplasată în Parcul Nicolae Romanescu. Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, declara că băiatul a căzut după ruperea corzii care face legătura între harnaşamentul de siguranţă şi scripetele tiroliană.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici