Video IMAGINILE ZILEI Fostul parlamentar Cristian Boureanu a înjurat şi a lovit poliţiştii de la Rutieră

Poliţiştii de la Brigada Rutieră a Capitalei au deschis dosar penal pentru ultraj pe numele fostului deputat Cristian Boureanu, după ce, noapte trecută, acesta ar fi adresat injurii şi ar fi lovit un poliţist care oprise maşina în care se afla.OLIŢIA R

790 afișări

În noapte de joi spre vineri, în jurul orei 1.30, poliţiştii rutieri au oprit un autoturism pe Bulevardul Aviatorilor, pentru control.

În maşină s-ar fi aflat trei persoane, printre care şi Cristian Boureanu. Poliţiştii susţin că acesta era reclacitrant, refuzând să prezinte documentele de identitate. Mai mult, spun reprezentanţii Brigării Rutiere, acesta le-ar fi adresat injurii şi ar fi lovit un poliţist în zona inghinală, iar ulterior i-ar fi prins mâna în uşa maşinii.

Cristian Boureanu a fost dus la sediul Brigăzii Rutiere, fiind deschis dosar penal pentru ultraj. Potrivit unor surse, acesta a adormit în secţia de poliţie. 

Fostul deputat nu a dat declaraţii poliţiştilor, acesta fiind dus la Spitalul Floreasca după ce a susţinut că se simte rău.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici