Video IMAGINILE ZILEI: Iarnă la Rânca | Drumarii au împrăştiat deja 30 de tone de material antiderapant. Stratul de zăpadă, pe marginea drumului, are 50 cm

Traficul rutier pe DN 67 C se desfăşoară, marţi, în condiţii de iarnă, între Novaci şi Rânca, judeţul Gorj. Drumarii au împrăştiat deja peste 30 de tone de material antiderapant, stratul de zăpadă fiind, pe marginea drumului, de 50 de centimetri.

235 afișări

Drumarii din judeţul Gorj au intervenit permanent, în ultimele 48 de ore, pe DN 67 C, în zona montană Rânca, folosins 30 de tone de material antiderapant.

”Ninsorile au început puternic de sâmbătă noaptea şi acţionăm la Rânca, în continuu, cu şase utilaje. Au acţionat prin rotaţie, au fost momente în care am acţionat chiar şi cu toate, avem patru lame, plus freza. În aceste zile au fost împrăştiate peste 30 de tone de material antiderapant. Stratul de zăpadă începe de la 10-15 centimetri la baza Râncii, deja pe marginea drumului este şi de 50 de centimetri. Se circulă în condiţii de iarnă. Este filtru la kilometrul 16, nu permite decât accesul cu cauciucuri de iarnă. Este Poliţia acolo. Acum bate vântul, aduce multă zăpadă în drum”, a declarat, corespondentului Mediafax, Ion Tudor, şeful Secţiei Drumuri Naţionale Târgu-Jiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici