Video IMAGINILE ZILEI: Modalitatea prin care şoferii pot să vadă mai bine să ocolească gropile. Varianta de semnalizare la care au recurs prahovenii

Mai mulţi prahoveni au protestat, marţi, pe drumul care leagă localităţile Ceraşu de Slon, nemulţumiţi că şoseaua este plină de gropi. Pentru a atrage atenţia autorităţilor, oamenii au plantat, din loc în loc, panseluţe în craterele din asfalt, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2173 afișări

Mai multe persoane din localităţile Ceraşu şi Slon au protestat, marţi, într-un mod inedit: au astupat găurile formate în asfalt cu pământ apoi au sădit flori, pe care le-au udat.

Imaginile au fost apoi postate pe o reţea de socializare, cu mesajul: “Sat Slon, judeţul Prahova. Trebuie să vedeţi ce a păţit primarul în dimineaţa asta!”.

Imediat, oamenii au început să comenteze.

“Asta da activitate civică! Foarte bine!”, a spus un cetăţean.

 

Cât mai multe panseluţe”, a scris o tânără.

Primarul din localitatea Ceraşu, Dumitru Duca, a declarat că este vorba despre un drum care leagă Ceraşu de Slon, folosit zilnic şi care s-a deteriorat mai rău anul acesta, după ce s-a folosit materialul antiderapant.

“E un drum pe care calc în fiecare zi. Credeţi că nu aş vrea să merg ca pe oglindă? A fost polei, s-a dat cu mult material antiderapant şi s-a distrus drumul mai mult ca-n alte dăţi. Sunt gropi şi în Ploieşti, peste tot. O să pun o grămadă de asfalt să văd dacă se duce cineva să asfalteze”, a spus Duca.

Potrivit acestuia, drumul este în planul de investiţii de anul acesta, pentru asfaltare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici