Video IMAGINILE ZILEI Poliţisti anchetaţi pentru că au făcut grătar în timpul serviciului

Patru poliţiştii de la Secţia 4 din Capitală sunt cercetaţi disciplinar de superiori după ce au apărut imagini în care aceştia fac grătar în timpul serviciului, anunţă Poliţia Municipiului Bucureşti.

676 afișări

Filmul apărut pe internet îi arată pe cei patru poliţişti, aflaţi în timpul serviciului, la o hală părăsită, unde fac grătar şi ascultă muzică.

Poliţia Capitalei anunţă că oamenii legii sunt cercetaţi disciplinar, stabilindu-se că filmarea a fost făcută în urma cu zece zile, în timpul programului, în intervalul 17.00-18.00. Poliţiştii au fost deja audiaţi în cadrul anchetei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici