Video IMAGINILE ZILEI: Traficul rutier între Novaci si Rânca, judeţul Gorj, închis din cauza ninsorilor, redeschis

Traficul rutier între Novaci si Rânca, judeţul Gorj, închis duminică din cauza ninsorilor abundente şi a viscolului, a fost redeschis luni.

689 afișări

Potrivit unui comunicat transmis de CNAIR, circulaţia rutieră a fost deschisă pentru toate categoriile de autovehicule pe sectorul de drum Novaci – Rănca de pe DN 67C.

Duminică, circulaţia a fost închisă pe acest sector de drum din cauza ninsorilor abundente şi a viscolului care au produs vizibilitate extrem de redusă.

"A fost o zi grea pentru drumari, pentru că dimineaţa aveam două drumuri pe care circulaţia a fost restricţionată. DN 66, Defileul Jiului şi Rânca, de la kilometrul 16 până în staţiune. A fost un fenomen destul de rar întâlnit, zăpada foarte umedă, ploaie, iar zăpadă, au fost mulţi copaci căzuţi. Viscolul a ţinut până în zori la Novaci, dacă înainte era doar pe creastă, de data aceasta toată noaptea vântul a bătut puternic, la rafală 70, 80, chiar şi 100 de kilometri la oră, fapt ce a îngreunat foarte mult vizibilitatea, aproape imposibilă, atunci am luat măsura să închidem accesul spre Rânca. De dimineaţă am intrat cu utilajele. Încă circulă turiştii cu utilajele noastre în faţă pentru că sunt zone unde ninge şi unde este ceaţă", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Ion Tudor, directorul Secţiei Drumuri Naţionale Târgu-Jiu.

Şoferii sunt sfătuiţi în continuare să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici