Video IMAGINILE ZILEI | Un bebeluş este scos de sub dărâmăturile unei clădiri, în urma cutremurului din Ischia, Italia

Echipele de intervenţie au reuşit să salveze de sub dărâmături un bebeluş de şapte luni, la şapte ore de la producerea cutremurului de luni seară, din Ischia, Italia.

198 afișări

Două femei au murit, iar alte 39 de persoane sunt rănite în urma cutremurului de suprafaţă produs în sudul Italiei, într-o populară staţiune turistică. Cutremurul cu magnitudinea de 4 a avut loc luni la ora 20.57 (21.57, ora României) în apropierea insulei Ischia, situată în Marea Tireniană, la circa 15 kilometri de oraşul Napoli.

Numeroase case s-au prăbuşit pe insulă, cele mai afectate zone fiind Casamicciola, Barano, Forio, Serrara Fontana, Lacco Ameno şi Barano. Situaţia cea mai gravă este în localitatea Casamicciola, unde o biserică şi mai multe case s-au prăbuşit, iar un spital este avariat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici