Impact puternic pe DN1: Trei persoane au fost rănite, între care şi un copil | FOTO

Trei persoane, între care un copil în vârstă de 11 ani au fost rănite, joi, după impactul dintre o maşină şi un autocar produs pe DN 1, la ieşire din Braşov spre Bucureşti.

117 afișări
Imaginea articolului Impact puternic pe DN1: Trei persoane au fost rănite, între care şi un copil | FOTO

Braşov: Trei persoane rănite, între care şi un copil, după impactul dintre o maşină şi un autocar

Potrivit IPJ Braşov, accidentul s-a produs joi, pe DN 1, la ieşire din Braşov spre Bucureşti, fiind vorba despre o coliziune faţă-spate între o maşină şi un autocar.

În urma impactului au fost rănite trei persoane, între care şi un copil de 11 ani.

La sosirea pompierilor, cele trei victime erau încarcerate, dar conştiente.

„Victimele sunt conştiente (doi adulţi şi un copil în vârstă de 11 ani). Coliziunea s-a produs între un autocar şi autoturism. Se pare că în autocar erau 12 pasageri”, a declarat Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt al ISU Braşov.

La ora publicării acestei ştiri, în zona accidentului circulaţia este blocată pe o bandă.

Taguri:
accident,
rănit,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici