În atenţia şoferilor. CNAIR a anunţat că sâmbătă serviciul de emitere a rovinietelor funcţionează cu intermitenţe

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că sâmbătă sistemul de emitere a rovinietelor funcţionează cu intemitenţe din cauza unor lucrări la sistemul informatic.

138 afișări
Imaginea articolului În atenţia şoferilor. CNAIR a anunţat că sâmbătă serviciul de emitere a rovinietelor funcţionează cu intermitenţe

În atenţia şoferilor. CNAIR a anunţat că sâmbătă serviciul de emitere a rovinietelor funcţionează cu intermitenţe

Potrivit unui comunicat al CNAIR, întreruperile sunt cauzate de unele intervenţii la sistemele informatice ce au implicaţii în funcţionarea corespunzătoare a SIEGMCR.

Aceste întreruperi pot avea loc între orele 8.00 şi 18.00.

„CNAIR SA informează utilizatorii reţelei de drumuri naţionale că, din cauza unor intervenţii la sistemele informatice ce au implicaţii în funcţionarea corespunzătoare a SIEGMCR ce urmează a avea loc în data de 18.09.2021 în intervalul orar 08:00-18.00, emiterea rovinietelor prin intermediul SMS, a portalului www.erovinieta.ro şi a aplicaţiei destinate telefoanelor mobile etarife şi a peajelor prin intermediul punctelor de distribuţie, aparţinând Rompetrol Downstream, prin intermediul SMS, a portalului www.erovinieta.ro şi a aplicaţiei destinate telefoanelor mobile etarife va funcţiona cu intermitenţe”, a transmis compania.

Conform acesteia, pentru a evita amenzile, utilizatorii au obligaţia de a achita tarifele prin celelalte mijloace puse la dispoziţie de către CNAIR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici