În ce condiţii prepara mâncarea pentru grădiniţe o firmă de catering | FOTO, VIDEO

O firmă de catering din Timişoara, care livra mâncare la grădiniţe, la un spital de oncologie şi la un hotel de patru stele a fost închisă de Protecţia Consumatorilor, după ce inspectorii au găsit vase murdare, produse neetichetate, ţinute pe jos, igrasie şi mizerie.

1652 afișări
Imaginea articolului În ce condiţii prepara mâncarea pentru grădiniţe o firmă de catering | FOTO, VIDEO

Vase murdare, igrasie şi mizerie la o firmă care livrează mâncare la un spital şi grădiniţe | FOTO, VIDEO

Potrivit reprezentanţilor Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Vest, în urma unui control făcut la o firmă de catering din Timişoara, s-a luat decizia ca activitatea societăţii să fie suspendată.

De asemenea, firma va primi şi o amendă, după ce inspectorii au descoperit că mâncarea era preparată într-o bucătărie foarte murdară, plină de igrasie, astfel că sănătatea consumatorilor era pusă în pericol.

„Firma nu respectă condiţiile de producţie într-un bloc alimentar, am descoperit de la igrasie, produse neconforme, neetichetate, depozitate pe jos, până la lipsă dezinfectanţi, lipsă echipament de protecţie. Tot ce am descoperit acolo duce spre o problemă reală şi gravă care putea amplifica starea de sănătate a celor bolnavi”, au declarat reprezentanţii Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Vest.

Firma de catering livra mâncare inclusiv unui spital de oncologie, mai multor grădiniţe, precum şi unui hotel de patru stele aflat în centrul Timişoarei, conform şefului Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Vest, Claudiu Susanu, care a postat pe pagina sa de Facebook mai multe imagini din timpul controlului.

„Inacceptabil!!!! Aici şi aşa se prepară mâncarea pentru bolnavii unui spital de oncologie din Timişoara, pentru copiii din grădiniţe şi pentru clienţii unui renumit hotel de patru stele din centrul oraşului Timişoara”, a scris Claudiu Susanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici