În ce stare este, după operaţie, femeia din Mureş împuşcată din greşeală de un poliţist în misiune

Femeia din judeţul Mureş, împuşcată accidental în cap de un poliţist care urmărea un şofer fugar a fost operată, sâmbătă, şi este în comă indusă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

5666 afișări
Imaginea articolului În ce stare este, după operaţie, femeia din Mureş împuşcată din greşeală de un poliţist în misiune

Stare gravă. Femeia din Mureş împuşcată în cap de poliţistul care urmărea un şofer fugar este în comă

Potrivit directorului medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, conf. dr. Adela Golea, femeia a fost operate, sâmbătă dimineaţă, pentru extragerea glonţului, iar acum este internată la Secţia ATI.

”Pacienta a fost operată azi-dimineaţă (sâmbătă - n.r.), s-a reuşit extragerea glonţului, iar acum este internată la Secşia ATI. Este în comă indusă, intubată, ventilată, iar mâine dimineaţă (duminică – n.r.) se va face o examinare CT, să vedem situaţia locală şi după aceea se va decide”, a declarat dr. Golea pentru corespondentul MEDIAFAX.

Femeia din Reghin a fost împuşcată în cap, vineri seara, în timp ce mergea pe stradă, în localitatea Aluniş, după ce poliţiştii au făcut uz de armă pentru a prinde un şofer pe care l-au urmărit din Reghin.

În acest dosar, polliţiştii fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au dus la producerea incidentului.

Poliţia Mureş a transmis că a fost folosit armamentul din dotare, întrucât autoturismul urmărit rula cu viteză foarte mare înspre poliţişti.

De asemenea, şoferul fugar a pus în pericol siguranţa celorlalţi participanţi la trafic.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici