În copilărie, Boc făcea rame pentru icoane împreună cu mama sa

Premierul Emil Boc a vizitat, vineri, fabrica de mobilă Simex din Şimeul Silvaniei, unde a tăiat un lemn la fierăstru circular, spunând că aşa făcea în copilărie, când lucra rame pentru icoane împreună cu mama sa.

222 afișări
Imaginea articolului În copilărie, Boc făcea rame pentru icoane împreună cu mama sa

În copilărie, Boc făcea rame pentru icoane împreună cu mama sa (Imagine: Mediafax Foto)

Premierul a vizitat secţiile fabricii şi, îmbrăcat în halat de lucru, a luat o bucată de lemn dintr-o stivă şi a tăiat-o la fierăstrăul circular, sub privirile muncitorilor.

El şi-a amintit de perioada copilăriei, când a fost iniţiat în meşteşugul prelucrării lemnului de către tatăl său, fost tâmplar.

"Am mai tăiat lemn la circulă, când eram mic, făceam rame la icoane împreună cu mama. Tata a fost tâmplar, de la el am învăţat să lucrez cu lemnul", a spus Emil Boc.

În altă secţie, premierul a polizat nişte bucăţi de lemn, iar în sala destinată expoziţiilor a luat o oglindă potrivită mobilierului de lux şi a ţinut-o în faţa sa, spunând: "Oglindă, oglinjoară, cine-i mai frumoasă în ţară..." şi enumerând apoi instituţiile de presă ale căror reprezentanţi erau împreună cu el.

Fabrica de mobilă Simex din Şimleu Silvaniei datează din 1986 şi produce mobilier de lux destinat 90 la sută exportului, către Rusia şi Ucraina. Punctul de lucru din Şimleu Silvaniei are aproximativ 200 de angajaţi, fabrica mai având deschise în Sălaj încă patru asemenea unităţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici