În goana după cumpărături, masca de protecţie nu trebuie uitată. Unii încearcă, totuşi, să sfideze regulile. „Stăm puţin şi ieşim”

  • Dacă vrei să-ţi cumperi haine noi din mall, nu uita să porţi masca regulamentar la cumpărături
  • Paznicul îţi atrage atenţia, însă depinde doar de tine dacă respecţi regulile
  • Masca este obligatorie în spaţiile inchise
3533 afișări
Imaginea articolului În goana după cumpărături, masca de protecţie nu trebuie uitată. Unii încearcă, totuşi, să sfideze regulile. „Stăm puţin şi ieşim”

În goana după cumpărături, nu uita uiţi să porţi corect masca

Te bucuri că poţi să mergi în sfârşit la mall? Dar ce faci când vine vorba de reguli. Vasile Negoescu este paznic într-un mall din Bucureşti. El are grijă să-ţi atragă atenţia să porţi masca, în cazul în care te laşi prins de reduceri şi uiţi de reguli. El suportă masca pe faţă câte opt ore, când este la serviciu. Spune că zilnic întâlneşte clienţi care refuză să poarte masca, fie şi pentru o perioadă scurtă de timp. 

„Clienţii care au intrat în mall trebuie neapărat să poarte, neapărat mască. Fără mască nu au voie în mall, iar dacă nu au, pot să meargă la aparatele pe care le avem, pot achiziţiona masca. Persoana mă ascultă, adică nu am avut probleme să îmi spună că nu o poartă sau ceva de genul.”

 

O clientă întrebată de ce nu poartă mască răspunde că face acest lucru, dar în momentul respectiv nu are una pentru că o deranjează atunci când respiră.

- Ştii că trebuie să porţi masca la mall?

- Da

- Şi de ce nu o porţi?

- O port.

- Până acum de ce nu ai purtat-o?

- Pentru că mă deranjează atunci când respir. 

Un alt client, care poartă masca sub bărbie, spune că „stăm puţin şi ieşim.”

- Ştiţi că trebuie să purtaţi masca pe faţă cât timp sunteţi la mall?

- Da, ştiu că trebuie s-o port.

- Şi de ce nu o purtaţi?

- Pentru că stăm puţin şi ieşim.

- V-a atras cineva atenţia?

- Da, băieţii de la intrare, dar după ce intrăm e ok, nu se întâmplă nimic. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici