În pasul Rucăr – Bran a nins abundent. 100 de utilaje, scoase în centrul ţării pentru deszăpezire

DRDP Braşov a acţionat cu 100 de utilaje de deszăpezire şi a răspândit peste 160 de tone de materiale antiderapante pe drumurile naţionale din centrul ţării. Ninsorile au afectat mai ales zonele montane din Braşov, în special DN73, în pasul Rucăr – Bran, unde a nins abundent.

522 afișări
Imaginea articolului În pasul Rucăr – Bran a nins abundent. 100 de utilaje, scoase în centrul ţării pentru deszăpezire

În pasul Rucăr – Bran a nins abundent. 100 de utilaje, scoase în centrul ţării pentru deszăpezire

DRDP Braşov a acţionat, marţi dimineaţă, cu 100 de utilaje de deszăpezire şi a răspândit peste 160 de tone de materiale antiderapante pe drumurile naţionale din centrul ţării.

Ninsorile au afectat mai ales zonele montane din judeţul Braşov, în special DN73, în pasul Rucăr – Bran unde a nins abundent la primele ore ale dimineţii.

„În judeţul Harghita ne confruntăm cu efectele ploii îngheţate şi acţionăm cu 20 de utilaje pe sectoarele de drum naţional afectate. Îi rugăm şoferii să condică prudent şi să adapteze stilul de condus la condiţiile de trafic, indiferent de zona în care se află”, potrivit comunicatului DRDP Braşov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici