În plin scandal Caracal, un bărbat din Sibiu a încercat să răpească o fată de 7 ani, de pe stradă

În plin scandal privind cazul de Caracal, un bărbat de 67 de ani, din Sibiu, a încercat să răpească o fată de 7 ani, de pe stradă din oraş. Acesta a fost oprit de oameni, care au anunţat imediat Poliţia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

16726 afișări
Imaginea articolului În plin scandal Caracal, un bărbat din Sibiu a încercat să răpească o fată de 7 ani, de pe stradă

În plin scandal Caracal, un bărbat din Sibiu a încercat să răpească o fată de 7 ani, de pe stradă

Reprezentanţii Poliţiei Sibiu au transmis, marţi, că bărbatul de 67 de ani este cercetat penal pentru agresiune sexuală şi lovire sau alte violenţe, după ce a mângâiat o fată de 7 ani şi apoi a încercat să o răpească de pe stradă.

„În timp ce se deplasa pe strada Lungă din municipiul Sibiu, bărbatul ar fi avut un comportament neobişnuit faţă de o minoră în vârstă de 7 ani, mângâind-o în zona capului şi a feţei, apoi ar fi încercat să o determine pe aceasta să plece cu el, moment în care, auzind refuzul minorei şi ameninţările bărbatului, mai multe persoane au intervenit, conflictul degenerând în agresiuni fizice între bărbatul în cauză şi martori”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Sibiu.

Surse judiciare au declarat că în momentul în care bărbatul a agresat-o pe copilă, aceasta aştepta, împreună cu sora ei, să vină mama de la cumpărături.

Poliţiştii l-au reţinut, marţi, pe bărbat, pentru 24 de ore şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Taguri:
răpire,
scandal,
caracal

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici