În plin scandal Caracal, un tânăr violent din Sălaj şi-a răpit iubita adolescentă

În ziua în care a izbucnit scandalul de la Caracal, un tânăr de 19 ani din Sălaj şi-a răpit iubita adolescentă din casă. Tânărul, acum arestat, a spart un geam şi i-a lovit pe fraţii adolescentei, răpind-o.

353 afișări
Imaginea articolului În plin scandal Caracal, un tânăr violent din Sălaj şi-a răpit iubita adolescentă

În plin scandal Caracal, un tânăr violent din Sălaj şi-a răpit iubita adolescentă

Reprezentanţii IPJ Sălaj au declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că tânărul a intrat în locuinţa părinţilor concubinei sale prin spargerea unui geam şi i-a lovit cu pumnul şi picioarele pe fraţii acesteia.

„Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Şimleu Silvaniei, continuă cercetările într-un dosar penal privind infracţiunile de lipsire de libertate în mod ilegal, violare de domiciliu, lovire sau alte violenţe şi distrugere, săvârşite de un tânăr de 19 ani din comuna Valcău de Jos. Acesta a fost reţinut de poliţişti iar duminică instanţa a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele acestuia. Vineri seara, Poliţia a fost sesizată prin 112 despre faptul că tânărul de 19 ani s-a deplasat la locuinţa părinţilor concubinei sale, în vârstă de 16 ani, a pătruns în locuinţă prin spargerea unui geam şi i-a lovit cu pumnul şi picioarele în zona feţei pe fraţii acesteia. Ulterior, prin constrângere a determinat-o pe adolescentă să-l însoţească. Cei doi au fost găsiţi sâmbătă după ce maşina cu care se deplasau prin localitatea Nuşfalău a fost oprită în trafic de poliţişti”, au spus sursele citate.

Adolescenta de 16 ani a fost predată familiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici