În ziua alegerilor, cafeaua e din partea casei. Mai mulţi patroni au ales să încurajeze astfel mersul la vot

  • În ziua alegerilor mulţi patroni de cafenele şi restaurante dau produse gratis clienţilor care au votat
  • Beans&Dots şi Expirat au astfel de oferte azi
  • Aceste lucruri se practică de câţiva ani
323 afișări
Imaginea articolului În ziua alegerilor, cafeaua e din partea casei. Mai mulţi patroni au ales să încurajeze astfel mersul la vot

FOTO: Profimedia

Ai votat azi ? Poţi primi o cafea gratis, indiferent pentru cine ai pus ştampila.

O modă venită de afară prinde tot mai mult şi în România. În ziua votului, patronii de cafenele şi restaurante fac oferte pentru cei care au votat. Le convine. Beans&Dots dă o cafea gratis şi aşa îşi aduce clienţi care pot sta toată ziua în cafenea. 

„E o datorie faţă de comunitatea noastră pentru că votul este cel mai de bun simţ gest şi mai simplu pe care poţi să ţi-l manifeşti ca cetăţean”, spune un antreprenor.

„Fiecare dintre noi are un lucru de spus şi îl spune mai puternic dacă merge la vot”, este de părere Irina, clientă.

La Expirat oferta creşte. Primeşti reducere atât la băutură, cât şi la mâncare. E o politică pe care şefii o aplică de 6 ani.

„Toată lumea ar trebui să meargă la vot fără să primească un cadou”, consideră Andrei Doru, client.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici