Încă cinci copii de la centrul de Protecţia Copilului din Târgu-Jiu au fost diagnosticaţi cu COVID-19

Încă cinci copii din centrul rezidenţial al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj au fost confirmaţi, marţi, cu noul coronavirus. În total, opt copii şi cinci angajaţi ai centrului au fost diagnosticaţi cu COVID-19, transmite corespondentul MEDIAFAX.

6627 afișări
Imaginea articolului Încă cinci copii de la centrul de Protecţia Copilului din Târgu-Jiu au fost diagnosticaţi cu COVID-19

Încă cinci copii de la centrul de Protecţia Copilului din Târgu-Jiu au fost diagnosticaţi cu COVID-19

Focarul de la centrul rezidenţial din subordinea DGASPC din Târgu-Jiu se extinde în rândul copiilor.

„În urma testărilor efectuate în cadrul anchetei epidemiologice demarate de către Direcţia de Sănătate Publică Gorj la nivelul centrului rezidenţial subordonat DGASPC Gorj, unde au fost confirmate cinci cazuri de infectare cu noul coronavirus în rândul personalului, s-au confirmat cazuri pozitive şi în rândul beneficiarilor. DSP Gorj ne-a transmis, în această după-amiază, şi ultimele rezultate la cei 36 de copii testaţi, astfel că, pe lângă rezultatele pozitive ale celor trei copii, confirmate de dimineaţă, ne-au mai fost comunicate încă cinci rezultate pozitive, totalul copiilor infectaţi ajungând la opt. Toţi copiii sunt asimptomatici. Ei vor fi internaţi la Spitalul COVID, secţia Pediatrie”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Minodora Sucea, purtătorul de cuvânt al DGASPC Gorj.

Starea de sănătate a celor 13 persoane, copii şi adulţi, este bună, potrivit medicilor. Niciunul dintre pacienţi nu prezintă simptome specifice noului coronavirus.

Cei opt copii diagnosticaţi cu COVID-19 au vârste cuprinse între patru luni şi 20 de ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici