O asistentă medicală din Constanţa a murit din cauza coronavirusului. Noi decese anunţate vineri

  • O asistenta medicala care a fost în Turcia în vacanţă a murit de coronavirus. Ea nu a lucrat în spital sau cu pacienţii cu COVID-19
  • Numărul persoanelor care şi-au pierdut viaţa din cauza COVID-19 ajunge vineri la 118, după ce au fost anunţate două noi decese
6541 afișări
Imaginea articolului O asistentă medicală din Constanţa a murit din cauza coronavirusului. Noi decese anunţate vineri

Un nou deces din cauza coronavirusului în România

O asistentă din Spitalul Judeţean Constanţa infectată cu COVID-19 a murit, vineri. Femeia, în vârstă de 54 de ani, s-a întors pe data 13 martie dintr-un concediu petrecut în Turcia, dar nu a revenit la serviciu, ci a intrat direct în carantină, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Femeia a fost confirmată pozitiv la COVID-19 pe 19 martie şi a fost internată în Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa.

Asistenta medicală avea condiţii medicale pre-existente (obezitate morbidă); bronho-pneumonii repetate în ultimele 12 luni, conform informaţiilor transmise de Grupul de Comunicare Strategică.

Cadrul medical din Constanţa este al 117 caz de deces din cauza coronavirus înregistrat în România şi este primul angajat din sistemul sanitar care îşi pierde viaţa din cauza COVID-19.

Al doilea deces anunţat vineri este al unui bărbat de 61 ani,  mun.Bucuresti. Internat în SCBIT “Victor Babes” Bucureşti, prin transfer de la Spitalul Militar Bucureşti, pe data de 30/03/2020, confirmat în laboratorul Spitalului Militar Bucureşti pe data de 31/03/2020. Data decesului: 03/04/2020.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici