Încă o stângăcie a Poliţiei Locale Braşov: Agentul a scris „Nu mă interesează amenda, merită reclama” | DOCUMENT

Patronul unui pub din Braşov a afişat un banner de susţinere a campaniei #şîeu, iar când poliţistul local i-a spus că trebuie să îl dea jos, el a refuzat, motivând că vrea ca mulţi oameni să se alăture. Agentul a interpretat declaraţia şi a scris: „Nu mă interesează amenda, merită reclama”.

4669 afișări
Imaginea articolului Încă o stângăcie a Poliţiei Locale Braşov: Agentul a scris „Nu mă interesează amenda, merită reclama” | DOCUMENT

Încă o stângăcie a Poliţiei Locale Braşov: Agentul a scris „Nu mă interesează amenda, merită reclama”

Ştefan Gleveşanu, administratorul unui pub din Braşov, amendat în luna martie pentru un banner de susţinere a campaniei pentru autostrăzi #Şîeu a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că a contestat amenda primită.

„În luna martie am afişat la intrarea în pub un banner de susţinere a campaniei pentru autostrăzi #Şîeu şi au venit poliţiştii de la Poliţia Locală Braşov să dau jos bannerul. Le-am spus că îmi pare rău, dar nu pot da jos acel banner, pentru că îmi doresc să participe cât mai mulţi oameni, vreau să fie construite autostrăzi la noi în ţară şi asta este singura modalitate prin care putem susţine proiectul. Dacă împreună nu reuşim, uniţi, să facem ceva, atunci cine să facă? Iar poliţistul m-a avertizat că mă amendează dacă nu dau jos bannerul şi i-am spus să mă sancţioneze, dar să ştiu că am făcut ceva bun pentru societate, pentru oameni. Zilele trecute am primit procesul verbal de amendă cu 500 de lei, prin poştă. Voi contesta amenda”, a spus Gleveşanu.

Acesta a subliniat că a rămas mirat de faptul că poliţistul local a interpretat explicaţiile sale prin care a refuzat să plătească amenda iar pe procesul verbal, la obiecţiuni, l-a citat scriind „Nu mă interesează amenda, merită reclama”.

„Mi s-a părut penibil, cum să scrii aşa ceva, despre ce reclamă s-a gândit că e vorba? Nu a fost vorba să îmi fac reclamă, dacă am nevoie de reclamă ştiu unde să îmi fac. O fi interpretat că nu mă interesează amenda şi că fac reclamă la campania pentru autostrăzi #Şîeu”, a precizat administratorul amendat.

Tot în Braşov, şoferul unui autoturism marca „Wollvagin” a fost invitat la Poliţia Locală pentru o parcare neregulamentară. În formularul primit de braşovean, poliţistul local a scris că „egzistă plamşe foto”.

Imaginile cu invitaţia primită de un şofer din Braşov pentru a se prezenta la Poliţia Locală după ce a parcat neregulamentar au devenit virale, miercuri, pe Facebook.

Referitor la acest caz, Poliţia Locală Braşov a transmis că acesta a fost evaluat cu note de la 1 la 4, pe o scară de la 1 la 5.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici