Încă patru decese din cauza coronavirusului în România. Bilanţul ajunge la 69

  • Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, marţi, patru noi decese înregistrate în România la pacienţi confirmaţi cu noul coronavirus
  • Numărul total al deceselor cauzate de Covid-19 ajunge la 69 în România
  • Ţara noastră a intrat luni seară în „scenariul 4”, fiind confirmate peste 2,100 de cazuri de infectare la nivel naţional
10790 afișări
Imaginea articolului Încă patru decese din cauza coronavirusului în România. Bilanţul ajunge la 69

Încă trei decese din cauza coronavirusului în România. Bilanţul ajunge la 68

UPDATE ora 12.35 Nou deces din cauza Covid-19 în România

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) anunţă, marţi, un nou caz de deces din cauza infecţiei cu coronavirus. Este vorba de un bărbat de 56 de ani din Suceava. Bilanţul morţilor ajunge la 69. „Conform raportării INSP, astăzi (marţi -n.red.) a fost primit rezultatul pozitiv la testarea Covid 19 a unei persoane care a decedat la domiciliu din judeţul Suceava. Este vorba e un bărbat de 56 ani, cunoscut cu afecţiuni psihiatrice, care locuia singur”, conform sursei citate.

GCS arată că decesul a fost constatat de către personalul ambulanţei în data de 26 martie.

Probele au fost recoltate de către serviciul de medicină legală în aceeaşi dată.

Încă trei decese din cauza coronavirusului în ţara noastră

Potrivit GCS, este vorba de o femeie de 73 de ani, din judeţul Suceava, care a fost confirmată sâmbătă cu noul coronavirus şi a murit duminică. În acest caz, ancheta epidemiologică este în curs de desfăşurare.

Un alt caz este al unui bărbat de 69 de ani, din judeţul Iaşi, internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi duminică şi care a murit luni. Acesta avea hipertensiune arterială.

Al treilea caz anunţat marţi de GCS este al unei femei de 81 de ani, din judeţul Mehedinţi, internată la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Craiova. A fost confirmată pozitiv duminică şi a murit luni. Aceasta mai suferea de hipertensiune arterială, cardiopatie ischiemică cronică şi obezitate gradul III.

Numărul deceselor înregistrate în România a ajuns la 68.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici