Încă un accident grav: Două fetiţe de 11 ani din Buzău au fost spulberate pe trecerea de pietoni

Două fete în vârstă de 11 ani, din Poşta Câlnău, judeţul Buzău, au fost rănite, joi, după ce o maşină condusă de un tânăr de 20 de ani le-a spulberat pe o trecere de pietoni din localitate. Copilele au fost transportate la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1223 afișări
Imaginea articolului Încă un accident grav: Două fetiţe de 11 ani din Buzău au fost spulberate pe trecerea de pietoni

Încă un accident grav: Două fetile de 11 din Buzău au fost spulberate pe trecerea de pietoni

Potrivit Poliţiei Buzău, accidentul s-a produs pe DN 2 - E 85, sensul de mers Râmnicu Sărat spre Buzău, în localitatea Poşta Câlnău.

“Fetele mergeau spre casă, singure. Au traversat pe trecerea de pietoni de la ieşirea din Poşta Câlnău. Au fost acroşate când traversau pe trecerea de pietoni”, arată poliţiştii.

Copilele au fost preluate de ambulanţe şi transportate la spital.

Şoferul în vârstă de 20 de ani, din Puieşti, şi nu consumase băuturi alcoolice, rezultatul indicat de aparatul etilotest fiind negativ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici