Încă un angajat MAE, pozitiv la testarea pentru COVID-19

  • Un angajat al Ministerului Afacerilor Externe (MAE) a fost confirmat, marţi, cu noul coronavirus,
  • Acesta fiind contact al altor două cazuri diagnosticate în urmă cu aproape o săptămână, anunţă reprezentanţii MAE.
340 afișări
Imaginea articolului Încă un angajat MAE, pozitiv la testarea pentru COVID-19

Încă un angajat MAE, pozitiv la testarea pentru COVID-19

Un angajat al Ministerului Afacerilor Externe (MAE) a fost confirmat, marţi, cu noul coronavirus, acesta fiind contact al altor două cazuri diagnosticate în urmă cu aproape o săptămână, anunţă reprezentanţii MAE.

Potrivit MAE, este vorba de un angajat din cadrul Centralei Ministerului Afacerilor Externe, care a fost confirmat în cursul zilei de 28 iulie cu infecţia cu COVID-19.

„Persoana infectată este singurul contact direct depistat pozitiv ca urmare a anchetei epidemiologice desfăşurate în contextul celor două cazuri comunicate în data de 23 iulie”, anunţă MAE.

Conducerea ministerului a dat dispoziţie să fie luate măsurile care se impun în relaţia cu autorităţile competente, respectiv măsuri de protecţie pentru restul colectivului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
mae,
covid,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici