Încă un bebeluş născut la maternitatea Giuleşti a ajuns la Spitalul Alexandrescu

Încă un bebeluş născut la maternitatea Giuleşti a fost internat, miercuri seară, la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii “Grigore Alexandrescu”, numărul acestora ajungând la 15. În cazul acestuia, nu a fost confirmată infecţia cu bacteria stafilococ auriu meticilino.

906 afișări
Imaginea articolului Încă un bebeluş născut la maternitatea Giuleşti a ajuns la Spitalul Alexandrescu

Încă un bebeluş născut la maternitatea Giuleşti a ajuns la Spitalul Alexandrescu

Al 15-lea bebeluş născut la maternitatea Giuleşti, în urmă cu două săptămâni, a fost internat, miercuri seară, la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii “Grigore Alexandrescu”, a confirmat, pentru MEDIAFAX, managerul unităţii medicale, Alexandru Ulici.

De asemenea, Ulici mai spune că bebeluşul este investigat, iar până la ora transmiterii ştirii, nu a fost confirmată infecţia cu bacteria stafilococ auriu meticilino.

Copilul este internat în Secţia de Pediatrie.

În ultima lună, 15 copii născuţi la maternitatea Giuleşti s-au adresat Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii “Grigore Alexandrescu”, 12 dintre ei fiind diagnosticaţi cu stafilococ auriu meticilino rezistent în diferite culturi.

În prezent, şapte bebeluşi mai sunt internaţi, trei dintre ei având probleme respiratorii, iar trei - infecţii cutanate. Ultimul bebeluş este supus investigaţiilor.

Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Grigore Alexandrescu a raportat toate cazurile Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici